Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Simorgh Tārik Miveh
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Asgari is nu in balbezit. Ansari rent richting de bal. Roohizadegan verovert de bal door een tackle van achteren. Roohizadegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Tārik Miveh 1:0

8e minuut.
Norouzi passt de bal zonder na te denken. Roohizadegan is nu in balbezit. Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Roohizadegan verovert de bal door een tackle van achteren. Roohizadegan haalt uit met een fantastische trap. Allagui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Tārik Miveh 2:0

10e minuut.
Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa geeft een hoge lob. Roohizadegan is nu in balbezit. Roohizadegan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Asgari de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fahradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahradi speelt de bal door. Norouzi rent richting de bal. Norouzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Tārik Miveh 3:0

13e minuut.
Neagone rent richting de bal. Diba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neagone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neagone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Tārik Miveh 3:1

17e minuut.
Fahradi verovert de bal door een tackle van achteren. Fahradi passt de bal zonder na te denken. Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Norouzi haalt uit met een fantastische trap. Allagui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Meshkat is nu in balbezit. Jahanpur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meshkat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atamari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neagone kopt de bal weg. Klungelig pakt Ouertuni de bal. Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat haalt uit met een fantastische trap. Hanzali bokst de bal weg. Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Essaifi kopt de bal weg. Atamari rent richting de bal. Norouzi rent richting de bal. Roohizadegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roohizadegan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Musavi passt de bal zonder na te denken. Asgari bereikt de bal nog maar net als eerste. Roohizadegan maakt een afschuwelijke overtreding. Roohizadegan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 49%, Tārik Miveh 51%.
FC Simorgh - Tārik Miveh 3:1

46e minuut.
Atamari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalvand komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Fahradi rent richting de bal. Neagone verovert de bal door een tackle van achteren. Neagone probeert naar een medespeler te passen. Roohizadegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roohizadegan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fahradi verovert de bal door een tackle van achteren. Salim Mustafa is nu in balbezit. Fahradi met een sublieme pass. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fahradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone rent richting de bal. Norouzi rent richting de bal. Norouzi haalt uit met een fantastische trap. Allagui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Tārik Miveh 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 52%, Tārik Miveh 48%.
FC Simorgh - Tārik Miveh 4:1