Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramin fc AS Māhi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Kubane met de inworp. Gubsi is nu in balbezit. Gubsi passt de bal zonder na te denken. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma haalt uit met een fantastische trap. Maliba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Amirsadeghi rent richting de bal. Amirsadeghi geeft de bal voor. Rihmaian kan de bal niet met de borst controleren. Gubsi rent richting de bal. Gubsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. El-Padiari trapt de bal weg. Ettayamar kopt de bal weg. Mehr heeft problemen om de bal te vangen. Mehr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dulabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dulabi. Dulabi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ettayamar verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayamar met een sublieme pass. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi rent richting de bal. Gubsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramin fc 45%, AS Māhi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ramin fc - AS Māhi 0:0

49e minuut.
Nouri rent richting de bal. Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja passt de bal in één keer door. Mehr rent richting de bal. Mehr haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramin fc - AS Māhi 1:0

51e minuut.
Kubane passt de bal zonder na te denken. Dulabi is nu in balbezit. Dulabi geeft een hoge lob. Juma rent richting de bal. Juma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rihmaian passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubane neemt de hoekschop. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kazemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi verovert de bal door een tackle van achteren. Gubsi passt de bal met de wreef. Juma rent richting de bal. Juma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bouzaiemi is nu in balbezit. Zarincheh is nu in balbezit. Meshkat begaat een overtreding. Meshkat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramin fc 62%, AS Māhi 38%.
ramin fc - AS Māhi 1:0