Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Miveh hamlet
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Sabet Sabiri trapt de bal weg van het doel. Dalvand kopt de bal weg. Tazi heeft problemen om de bal te vangen. Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Miveh - hamlet 1:0

6e minuut.
Mudakar speelt de bal door. Boumijel rent richting de bal. Meshkat is nu in balbezit. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Er-Rihani onderschept slim de pass. Er-Rihani probeert naar een medespeler te passen. Asgari is nu in balbezit. Fahandizh verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh schiet op doel. Allagui bokst de bal weg. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh draait met de bal, schiet en ... Allagui probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tārik Miveh - hamlet 1:1

11e minuut.
Boumijel is nu in balbezit. Khanlary verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tazi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Dalvand de bal onder controle te krijgen. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani passt de bal zonder na te denken. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Miveh - hamlet 1:2

21e minuut.
Klungelig pakt Er-Rihani de bal. Dalvand bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Boumijel rent richting de bal. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boumijel. Khanlary wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Dalvand rent richting de bal. Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumijel speelt de bal door. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Obeid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaleel Hajjaji komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Al-Dosary controleert de bal met de borst. Al-Dosary geeft een lange en hoge pass. Rubeen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meshkat is nu in balbezit. Meshkat haalt uit met een fantastische trap. Shariat bokst de bal weg.

31e minuut.
Habibi onderschept slim de pass. Rubeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone verovert de bal door een tackle van achteren. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Driedi geeft een lange en hoge pass. Fahandizh kopt de bal weg. Daar is Neagone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Er-Rihani onderschept slim de pass. Er-Rihani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Miveh - hamlet 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Miveh 46%, hamlet 54%.
Tārik Miveh - hamlet 1:3

61e minuut.
Tazi rent richting de bal. Tazi geeft de bal voor. Kaleel Hajjaji probeert de bal met de borst te controleren. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Neagone is nu in balbezit. Er-Rihani verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh is nu in balbezit. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Asgari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Al-Doleh is nu in balbezit. Al-Doleh geeft de bal voor. Meshkat springt en kopt de bal. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Roohizadegan speelt de bal door. Nefci rent richting de bal. Fahandizh verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Miveh - hamlet 1:4

86e minuut.
Shariat met een harde bal richting middenveld. Boumijel kopt de bal weg. Er-Rihani rent richting de bal. Er-Rihani geeft de bal voor. Daar is Asgari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Miveh 53%, hamlet 47%.
Tārik Miveh - hamlet 1:4