Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Advi-yeh Shāh perspolice iran
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tabut rent richting de bal. Ishraqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishraqi speelt de bal door. Machranai rent richting de bal. Machranai draait met de bal, schiet en ... Salim Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Karbaschi is nu in balbezit. Karbaschi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Khani de bal onder controle te krijgen. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Khani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishraqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishraqi speelt de bal door. Machranai is nu in balbezit. Machranai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nafti geeft een hoge lob. Inworp. Idrissi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taleqani rent richting de bal. Taleqani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ishraqi is nu in balbezit. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Ishraqi is nu in balbezit. Ishraqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Shāh 62%, perspolice iran 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Advi-yeh Shāh - perspolice iran 0:0

46e minuut.
Tabut is nu in balbezit. Taleqani is nu in balbezit. Tabut rent richting de bal. Ramhe rent richting de bal. Ramhe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Na`imi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machranai de bal. Met opzet legt Dihqani zijn tegenspeler op de grond. Dihqani krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Alam kopt de bal weg. Na`imi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izadi rent richting de bal. Taleqani onderschept slim de pass. Taleqani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tabut met een sublieme pass. Badra rent richting de bal. Machranai onderschept slim de pass. Machranai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Shāh - perspolice iran 0:1

61e minuut.
Machranai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alam geeft een hoge lob. Machranai rent richting de bal. Machranai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na`imi passt de bal zonder na te denken. Izadi heeft problemen om de bal te vangen. Izadi met een sublieme pass. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Shāh - perspolice iran 0:2

85e minuut.
Tabut passt de bal in één keer door. Ishraqi is nu in balbezit. Ishraqi met een sublieme pass. Machranai is nu in balbezit. Machranai draait met de bal, schiet en ... Salim Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Shāh - perspolice iran 0:3

89e minuut.
Mossadegh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machardiegui is nu in balbezit. Machardiegui geeft een lange en hoge pass. Khani rent richting de bal. Khani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Shāh 51%, perspolice iran 49%.
Advi-yeh Shāh - perspolice iran 0:3