Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Advi-yeh Shāh Bad Halqeh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dihqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dihqani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mossadegh met een snel genomen vrije trap. Karbaschi kopt de bal weg. Ramhe rent richting de bal. Ramhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Shāh - Bad Halqeh 1:0

7e minuut.
Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui maakt een afschuwelijke overtreding. Machardiegui krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Khani probeert de bal aan de voet te houden. Kubane verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kubane kopt de bal weg. Benhaim rent richting de bal. Benhaim geeft de bal voor. Ramhe is nu in balbezit. Ramhe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nakisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani onderschept slim de pass. Khani probeert naar een medespeler te passen. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mossadegh verovert de bal door een tackle van achteren. Kubane verovert de bal door een tackle van achteren. Kubane speelt de bal door. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Advi-yeh Shāh - Bad Halqeh 1:1

21e minuut.
Dihqani passt de bal zonder na te denken. Machardiegui is nu in balbezit. Machardiegui passt de bal in één keer door. Ramhe rent richting de bal. Ramhe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nakisa verovert de bal door een tackle van achteren. Nakisa geeft een lange en hoge pass. Fatemi speelt de bal door. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Nakisa de bal. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbaschi passt de bal met de wreef. Ramhe is nu in balbezit. Ramhe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kubane met een sublieme pass. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail met een sublieme pass. Kanzani rent richting de bal. Kanzani draait met de bal, schiet en ... Salim Mustafa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Shāh 58%, Bad Halqeh 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Advi-yeh Shāh - Bad Halqeh 1:1

51e minuut.
Kubane probeert naar een medespeler te passen. Kanzani rent richting de bal. Er-Rihani maakt een afschuwelijke overtreding. Kanzani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jomaou komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bakhtiar verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhtiar met een sublieme pass. Ramhe probeert naar een medespeler te passen. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kubane probeert naar een medespeler te passen. Nakisa is nu in balbezit. Nakisa probeert naar een medespeler te passen. Kanzani rent richting de bal. Kanzani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dihqani met een sublieme pass. Mossadegh is nu in balbezit. Mossadegh passt de bal in één keer door. Ramhe kan de bal niet met de borst controleren. Ramhe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kubane rent richting de bal. Khani onderschept slim de pass. Khani probeert naar een medespeler te passen. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbaschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fatemi met een snelle inworp. Kubane speelt de bal door. Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft de bal voor. Inworp. Machardiegui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karbaschi is nu in balbezit. Karbaschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Karbaschi kan de bal niet met de borst controleren. Nakisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbaschi onderschept slim de pass. Karbaschi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kubane de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Shāh - Bad Halqeh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Shāh 46%, Bad Halqeh 54%.
Advi-yeh Shāh - Bad Halqeh 2:1