Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramin fc Jadid Rāh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mechuragui is nu in balbezit. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa geeft een hoge lob. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil draait met de bal, schiet en ... Maliba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
El-Akil is nu in balbezit. Adjoulnaja verovert de bal door een tackle van achteren. Azizi met een sublieme pass. Mehr is nu in balbezit. Mehr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Abed-Abdul kopt de bal weg. Riaki is nu in balbezit. Riaki speelt de bal door. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ramin fc - Jadid Rāh 0:1

34e minuut.
Azizi geeft een hoge lob. El Khalifa probeert de bal aan de voet te houden. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr haalt uit met een fantastische trap. Bakri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ramin fc - Jadid Rāh 1:1

40e minuut.
Vobo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dhif met een snelle inworp. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramin fc - Jadid Rāh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramin fc 43%, Jadid Rāh 57%.
ramin fc - Jadid Rāh 1:2

46e minuut.
Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizi is nu in balbezit. Azizi met een sublieme pass. El-Akil rent richting de bal. El-Akil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ramin fc - Jadid Rāh 1:3

60e minuut.
Al-Dosary onderschept slim de pass. Azizi onderschept slim de pass. Azizi passt de bal zonder na te denken. Mehr is nu in balbezit. Mehr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Azizi de bal. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary geeft een lange en hoge pass. Mehr is nu in balbezit. Mehr draait met de bal, schiet en ... Bakri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mechuragui rent richting de bal. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizi rent richting de bal. Azizi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abu-Yassen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ramin fc - Jadid Rāh 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramin fc 45%, Jadid Rāh 55%.
ramin fc - Jadid Rāh 2:3