Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arian1387 perspolice iran
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Khadim rent richting de bal. Ishraqi rent richting de bal. Ishraqi passt de bal zonder na te denken. Machranai rent richting de bal. Machranai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tabut onderschept slim de pass. Khadim is nu in balbezit. Tabut begaat een overtreding. Tabut krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Khadim is nu in balbezit. Ishraqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ishraqi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Izadi met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Karbaschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishraqi heeft problemen om de bal te vangen. Ishraqi schiet op doel. Hammadou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Izadi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ishraqi de bal. Ishraqi probeert naar een medespeler te passen. Machranai is nu in balbezit. Machranai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Khadim is nu in balbezit. Ishraqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishraqi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Machranai de bal. Machranai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hazalija rent richting de bal. Izadi met een sublieme pass. Talebi is nu in balbezit. Talebi schiet op doel. Zafajar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arian1387 - perspolice iran 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arian1387 62%, perspolice iran 38%.
Arian1387 - perspolice iran 1:0

52e minuut.
Zafajar geeft een lange en hoge pass. Khadim heeft problemen om de bal te vangen. Khadim passt de bal met de wreef. Kalabane is nu in balbezit. Kalabane geeft een lange en hoge pass. Zafajar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arian1387 - perspolice iran 2:0

58e minuut.
Ghurani is nu in balbezit. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talavi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hazalija komt bij de bal en schiet. Zafajar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Khadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishraqi onderschept slim de pass. Ishraqi passt de bal met de wreef. Machranai is nu in balbezit. Machranai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kazemi heeft problemen om de bal te vangen. Karbaschi is nu in balbezit. Karbaschi speelt de bal door. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arian1387 - perspolice iran 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arian1387 65%, perspolice iran 35%.
Arian1387 - perspolice iran 2:1