Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Dharma Boys Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9196
Dharma Boys Singapore Lions FC
424a Tactiek Lions
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen good


7e minuut.
Hasu heeft problemen om de bal te vangen. De la Vega probeert naar een medespeler te passen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull rent richting de bal. Dull draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Alexeev is nu in balbezit. Alexeev passt de bal met de wreef. Kobakhidze is nu in balbezit. Kobakhidze geeft een hoge lob. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dharma Boys - Singapore Lions FC 0:1

10e minuut.
Vásquez komt het veld opgelopen.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ColIymore met een snelle inworp. Žura rent richting de bal. Dull onderschept slim de pass. Dull draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu schiet op doel. Słowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dharma Boys - Singapore Lions FC 1:1

27e minuut.
Vásquez is nu in balbezit. Vásquez passt de bal met de wreef. Žura probeert naar een medespeler te passen. Alexeev rent richting de bal. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Favaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kobakhidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žura bereikt de bal nog maar net als eerste. Žura geeft de bal voor. ColIymore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amato springt en kopt de bal. Favaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
ColIymore probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Žura de bal onder controle te krijgen. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato onderschept slim de pass. Amato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De la Vega kan de bal niet met de borst controleren. Godeguez speelt de bal door. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Favaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dharma Boys - Singapore Lions FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dharma Boys 64%, Singapore Lions FC 36%.
Dharma Boys - Singapore Lions FC 1:2

46e minuut.
Manolov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Manolov speelt de bal door. Kobakhidze heeft problemen om de bal te vangen. Kobakhidze speelt de bal door. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Grigorov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gopane komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Helmsley is nu in balbezit. Žura onderschept slim de pass. Žura geeft een hoge lob. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujtás komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pendiye geeft een hoge lob. Helmsley rent richting de bal. Žura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žura krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vásquez geeft een hoge lob. Alexeev probeert de bal aan de voet te houden. Godeguez kopt de bal weg. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Borja Calvar geeft de bal voor. Klungelig pakt Barbukov de bal. Alexeev verovert de bal door een tackle van achteren. Amato is nu in balbezit. Amato schiet op doel. Favaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amato is nu in balbezit. Alexeev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dharma Boys - Singapore Lions FC 1:3

90e minuut.
De la Vega is nu in balbezit. Alexeev onderschept slim de pass. Barbukov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbukov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dharma Boys 59%, Singapore Lions FC 41%.
Dharma Boys - Singapore Lions FC 1:3