Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancient Behemots Singapore United
Rage Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten average
average Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Palomar met een sublieme pass. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta passt de bal zonder na te denken. Nieznajomy is nu in balbezit. Nieznajomy haalt uit met een fantastische trap. Tere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Chourio rent richting de bal. Willets probeert naar een medespeler te passen. Riascos speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sosa controleert de bal met de borst. Benavente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novalija met een snel genomen vrije trap. Akifzadə probeert de bal met de borst te controleren. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel. Yadid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Behemots - Singapore United 0:1

18e minuut.
Riascos passt de bal in één keer door. Willets is nu in balbezit. Willets geeft een lange en hoge pass. Lichnerowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Yadid probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Bala is nu in balbezit. Bala geeft een hoge lob. Willets maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nieznajomy kopt de bal weg. Riascos is nu in balbezit. Riascos passt de bal zonder na te denken. Willets rent richting de bal. Willets geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta met een sublieme pass. Nieznajomy rent richting de bal. Palomar is nu in balbezit. Palomar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fierka met een sublieme pass. Klungelig pakt Benavente de bal. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Behemots - Singapore United 0:2

42e minuut.
Bala met de inworp. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal met de wreef. Novalija rent richting de bal. Novalija geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Behemots 56%, Singapore United 44%.
Ancient Behemots - Singapore United 0:2

68e minuut.
Nieznajomy onderschept slim de pass. Nieznajomy passt de bal in één keer door. Chourio rent richting de bal. Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ghin probeert de bal met de borst te controleren. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ... Yadid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fierka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tere trapt de bal weg van het doel. Sosa kopt de bal weg. Ghin probeert de bal aan de voet te houden. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Behemots 70%, Singapore United 30%.
Ancient Behemots - Singapore United 0:2