Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Synced Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4565
Synced serawak CF
433 Tactiek Pssat(ste)
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 29.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Kang rent richting de bal. Gianvittorio rent richting de bal. Gianvittorio passt de bal in één keer door. Jarzynowski rent richting de bal. Jarzynowski schiet op doel. Loh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Indrawan is nu in balbezit. Indrawan geeft de bal voor. Inworp. Hoe met de inworp. Nandi geeft een lange en hoge pass. Rędzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - serawak CF 1:0

18e minuut.
Holz probeert naar een medespeler te passen. Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski speelt de bal door. Kang rent richting de bal. Kang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

23e minuut.
Inworp. Venugopal met een snelle inworp. Holz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jarzynowski de bal. Jarzynowski schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Nandi rent richting de bal. Nandi passt de bal zonder na te denken. Vraciu rent richting de bal. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 54%, serawak CF 46%.
Synced - serawak CF 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lau komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gianvittorio met een sublieme pass. Muthusamy is nu in balbezit. Met opzet legt Gianvittorio zijn tegenspeler op de grond. Gianvittorio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Muthusamy raakt geblesseerd tijdens het duel. En komt het veld opgelopen. Hoe komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Krishnaveny komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hoe geeft de bal voor. Klungelig pakt Vraciu de bal. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak schiet op doel. Krishnaveny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - serawak CF 2:0

86e minuut.
Vraciu passt de bal in één keer door. Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - serawak CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 36%, serawak CF 64%.
Synced - serawak CF 3:0