Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Sailor cc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Sailor cc KGW CF
451 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Frenkel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rasamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasamy geeft de bal voor. Rumaropen is nu in balbezit. Rumaropen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lim geeft een hoge lob. Rontini probeert de bal met de borst te controleren. Rumaropen met een sublieme pass. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lim heeft problemen om de bal te vangen. Chee verovert de bal door een tackle van achteren. Chee geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt ching de bal. ching schiet op doel. Samivelu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gee de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailor cc - KGW CF 0:1

34e minuut.
Frenkel speelt de bal door. Rasamy rent richting de bal. Rasamy speelt de bal door. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho onderschept slim de pass. Chiquinho passt de bal in één keer door. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailor cc 50%, KGW CF 50%.
Sailor cc - KGW CF 0:1

52e minuut.
Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioveanu schiet op doel. Sekerák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sailor cc - KGW CF 1:1

53e minuut.
ching speelt de bal door. Klungelig pakt Ioveanu de bal. ching is nu in balbezit. Ioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sekerák met een harde bal richting middenveld. Venugopal probeert de bal met de borst te controleren. Lim is nu in balbezit. Venugopal onderschept slim de pass. Venugopal geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Rontini kopt de bal weg. Rasamy controleert de bal met de borst. Rasamy probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel. Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rontini rent richting de bal. En verovert de bal door een tackle van achteren. ching bereikt de bal nog maar net als eerste. ching haalt uit met een fantastische trap. Samivelu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailor cc - KGW CF 1:2

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiquinho zal de hoekschop nemen. Rasamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailor cc 50%, KGW CF 50%.
Sailor cc - KGW CF 1:2