Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merlion United FC Queenstown FC
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 28.5
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Vijaya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neo komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu passt de bal met de wreef. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Farmer met een sublieme pass. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu maakt een afschuwelijke overtreding. Kumavelu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hing de bal. Hing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Queenstown FC 1:0

22e minuut.
Meng rent richting de bal. Bordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu geeft de bal voor. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Judele passt de bal in één keer door. Fischer rent richting de bal. Fischer passt de bal met de wreef. Hoàng Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Choy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Queenstown FC 2:0

33e minuut.
Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Kumavelu verovert de bal door een tackle van achteren. Kumavelu passt de bal zonder na te denken. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jin onderschept slim de pass. Jin geeft een hoge lob. Kim kopt de bal weg. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Fernández Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Inworp. Bossetti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merlion United FC 42%, Queenstown FC 58%.
Merlion United FC - Queenstown FC 2:0

60e minuut.
Krishnaveny rent richting de bal. Krishnaveny geeft een hoge lob. Kim speelt de bal door. Giannelli heeft problemen om de bal te vangen. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fenger komt het veld opgelopen. Yüce komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Neo heeft problemen om de bal te vangen. Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu passt de bal met de wreef. Pěhouček is nu in balbezit. Pěhouček geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tidu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Krishnaveny probeert naar een medespeler te passen. Giannelli rent richting de bal. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pěhouček de bal. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Queenstown FC 3:0

73e minuut.
Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer passt de bal met de wreef. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Fenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krishnaveny met de inworp. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Choy met een harde bal richting middenveld. Krishnaveny kopt de bal weg. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng passt de bal met de wreef. Fernández Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hoàng Lâm passt de bal in één keer door. Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenger onderschept slim de pass. Fenger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pěhouček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěhouček draait met de bal, schiet en ... Choy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Tidu met een sublieme pass. Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal in één keer door. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Queenstown FC 4:0

88e minuut.
Krishnaveny verovert de bal door een tackle van achteren. Krishnaveny probeert naar een medespeler te passen. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli schiet op doel. Tang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merlion United FC 42%, Queenstown FC 58%.
Merlion United FC - Queenstown FC 4:0