Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore Lions FC Ancient Behemots
Lions Tactiek Rage
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 35
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Godeguez met een sublieme pass. Amato is nu in balbezit. Amato passt de bal zonder na te denken. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev schiet op doel. Yadid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Alexeev onderschept slim de pass. Alexeev passt de bal in één keer door. Amato is nu in balbezit. Amato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Ancient Behemots 1:0

7e minuut.
Fierka geeft een hoge lob. Inworp. Godeguez met een snelle inworp. Daar is Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Amato de bal onder controle te krijgen. Łata rent richting de bal. Łata passt de bal met de wreef. Khắc Vũ geeft de bal voor. Amato springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Ancient Behemots 2:0

23e minuut.
Godeguez rent richting de bal. Godeguez geeft een hoge lob. Akifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Yadid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ghin geeft de bal voor. Godeguez speelt de bal door. Klungelig pakt Benavente de bal. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Lions FC 40%, Ancient Behemots 60%.
Singapore Lions FC - Ancient Behemots 2:0

51e minuut.
Akifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Amato rent richting de bal. Akifzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amato raakt geblesseerd tijdens het duel. Alexeev neemt de penalty, wat een uithaal! Yadid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Palomar is nu in balbezit. Žura onderschept slim de pass. Žura speelt de bal door. Alexeev rent richting de bal. Alexeev geeft een lange en hoge pass. Yadid bokst de bal weg. Amato rent richting de bal. Amato schiet op doel. De bal raakt de paal. Yadid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznajomy passt de bal in één keer door. Mihalecz probeert naar een medespeler te passen. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Ancient Behemots 3:0

75e minuut.
Žura speelt de bal door. Alexeev rent richting de bal. Alexeev passt de bal in één keer door. Amato rent richting de bal. Amato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Godeguez passt de bal met de wreef. Akifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Yadid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Ancient Behemots 4:0

79e minuut.
Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev geeft een lange en hoge pass. Akifzadə probeert de bal aan de voet te houden. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Akifzadə rent richting de bal. Alexeev onderschept slim de pass. Alexeev passt de bal met de wreef. Amato is nu in balbezit. Amato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Alexeev passt de bal in één keer door. Mihalecz geeft de bal voor. Akifzadə kopt de bal weg. Klungelig pakt Godeguez de bal. Godeguez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Lions FC 39%, Ancient Behemots 61%.
Singapore Lions FC - Ancient Behemots 4:0