Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Synced Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4996
Synced KGW CF
433 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten adequate
poor Passen average
average Verdedigen weak


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loh trapt de bal weg van het doel. En kopt de bal weg. ching rent richting de bal. ching draait met de bal, schiet en ... Loh bokst de bal weg.

11e minuut.
Volarev kopt de bal weg. Daar is Gwee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Sekerák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - KGW CF 1:0

12e minuut.
Volarev rent richting de bal. Daar is Volarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volarev geeft een lange en hoge pass. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Volarev rent richting de bal. Volarev passt de bal met de wreef. Zawiślak rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ban is nu in balbezit. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev passt de bal zonder na te denken. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak schiet op doel. Sekerák bokst de bal weg.

27e minuut.
Sekerák trapt de bal weg van het doel. Kian rent richting de bal. Kian passt de bal zonder na te denken. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kian kopt de bal weg. Daar is Zawiślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban is nu in balbezit. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwong de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volarev rent richting de bal. Volarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - KGW CF 2:0

39e minuut.
Muthusamy rent richting de bal. Prakash onderschept slim de pass. Prakash met een sublieme pass. ching rent richting de bal. ching haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Volarev probeert naar een medespeler te passen. Gwee is nu in balbezit. Ban onderschept slim de pass. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 40%, KGW CF 60%.
Synced - KGW CF 2:0

58e minuut.
Volarev onderschept slim de pass. Volarev passt de bal in één keer door. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak schiet op doel. Sekerák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - KGW CF 3:0

62e minuut.
Gwee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Volarev rent richting de bal. Volarev passt de bal met de wreef. Daar is Gwee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt ching de bal. ching haalt uit met een fantastische trap. Loh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - KGW CF 3:1

89e minuut.
Volarev onderschept slim de pass. Volarev passt de bal zonder na te denken. Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev rent richting de bal. Volarev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 37%, KGW CF 63%.
Synced - KGW CF 3:1