Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: GeylanG Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6778
GeylanG Queenstown FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 27.8
solid Schieten average
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Siverchuk rent richting de bal. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk is nu in balbezit. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Tan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spisz met een snelle inworp. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk geeft een hoge lob. Choy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szturc de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lam geeft een lange en hoge pass. Vukotić probeert de bal met de borst te controleren. Krishnaveny probeert naar een medespeler te passen. Tee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lam geeft een lange en hoge pass. Szturc rent richting de bal. Szturc heeft problemen om de bal te vangen. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GeylanG - Queenstown FC 1:0

33e minuut.
Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk passt de bal in één keer door. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc draait met de bal, schiet en ... Lam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Neo is nu in balbezit. Neo geeft de bal voor. Sotkajärvi speelt de bal door. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GeylanG - Queenstown FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeylanG 48%, Queenstown FC 52%.
GeylanG - Queenstown FC 2:0

51e minuut.
Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lam de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spisz zal de hoekschop nemen. Choy bokst de bal weg.

54e minuut.
Nagaraja is nu in balbezit. Nagaraja geeft de bal voor. Mikuni kopt de bal weg. Klungelig pakt Szturc de bal. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Choy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choy met een sublieme pass. Sotkajärvi kopt de bal weg. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawski komt het veld opgelopen. Low komt het veld opgelopen. Inworp. Toh komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Siverchuk draait met de bal, schiet en ... Spisz geeft de bal voor. Sotkajärvi speelt de bal door. Klungelig pakt Szturc de bal. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumavelu met de inworp. Daar is Tan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk draait met de bal, schiet en ... Choy bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Siverchuk met een sublieme pass. Jin speelt de bal door. Mikuni probeert naar een medespeler te passen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Neo is nu in balbezit. Siverchuk speelt de bal door. Toh rent richting de bal. Toh geeft een lange en hoge pass. Szturc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeylanG 27%, Queenstown FC 73%.
GeylanG - Queenstown FC 2:0