Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Ju Wrong Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3034
Ju Wrong Merlion United FC
442 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 35.7
average Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen average


6e minuut.
Szeremet probeert naar een medespeler te passen. Munisamy is nu in balbezit. Farmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munisamy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Selvam komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet schiet op doel. Budiarto bokst de bal weg. Klungelig pakt Bordeanu de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guşiţă zal de hoekschop nemen. Deegan is nu in balbezit. Deegan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Pěhouček de bal onder controle te krijgen. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing passt de bal met de wreef. Rybička rent richting de bal. Rybička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Guşiţă met een sublieme pass. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet passt de bal met de wreef. Munisamy rent richting de bal. Munisamy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Farmer passt de bal met de wreef. Leo geeft de bal voor. Bordeanu kopt de bal weg. Tidu rent richting de bal. Tidu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lungulescu onderschept slim de pass. Lungulescu passt de bal in één keer door. Pěhouček is nu in balbezit. Pěhouček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Merlion United FC 0:1

34e minuut.
Farmer rent richting de bal. Farmer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rybička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybička geeft een lange en hoge pass. Pěhouček maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiełczykowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu geeft de bal voor. Yüce is nu in balbezit. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Budiarto bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Alli komt het veld opgelopen. Diniz komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tidu onderschept slim de pass. Tidu geeft de bal voor. Rybička kopt de bal weg. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ju Wrong 53%, Merlion United FC 47%.
Ju Wrong - Merlion United FC 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fischer komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Selvam probeert naar een medespeler te passen. Chan is nu in balbezit. Chan geeft een hoge lob. Munisamy is nu in balbezit. Munisamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Wakulczyk met de inworp. Fischer geeft een hoge lob. Alli krijgt zijn hoofd ertegen. Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Merlion United FC 0:2

58e minuut.
Munisamy is nu in balbezit. Munisamy passt de bal met de wreef. Deegan met een sublieme pass. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă geeft een hoge lob. Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een lange en hoge pass. Tidu rent richting de bal. Deegan verovert de bal door een tackle van achteren. Deegan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Fischer de bal. Fischer met een sublieme pass. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Merlion United FC 0:3

71e minuut.
Deegan kopt de bal weg. Yüce heeft problemen om de bal te vangen. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel. Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Merlion United FC 1:3

74e minuut.
Inworp. Jémez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Diniz kopt de bal weg. Alli rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alli rent richting de bal. Alli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - Merlion United FC 1:4

81e minuut.
Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Farmer rent richting de bal. Farmer met een sublieme pass. Alli is nu in balbezit. Alli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kiełczykowski speelt de bal door. Jémez kopt de bal weg. Leo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alli rent richting de bal. Alli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ju Wrong 55%, Merlion United FC 45%.
Ju Wrong - Merlion United FC 1:4