Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC (Liverpool Football Club) Tactics Alpha
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Beng draait met de bal, schiet en ... Asngari probeert de bal aan de voet te houden. Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yeo de bal. Yeo schiet op doel. Ganase bokst de bal weg.

25e minuut.
Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat passt de bal zonder na te denken. Beng rent richting de bal. Beng draait met de bal, schiet en ... Ganase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Huat onderschept slim de pass. Huat met een sublieme pass. Beng rent richting de bal. Yeo is nu in balbezit. Yeo draait met de bal, schiet en ... Ganase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Krishnan rent richting de bal. Kumar verovert de bal door een tackle van achteren. Huat is nu in balbezit. Huat geeft een lange en hoge pass. Beng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chye trapt de bal weg van het doel. Yeo kopt de bal weg. Daar is Gan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 66%, Tactics Alpha 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC (Liverpool Football Club) - Tactics Alpha 0:0

48e minuut.
Beng kopt de bal weg. Kumar rent richting de bal. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Krishnan rent richting de bal. Krishnan geeft een hoge lob. Paal!

60e minuut.
Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan geeft een hoge lob. Inworp. Muzapar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gek probeert de bal met de borst te controleren. Boo rent richting de bal. Boo geeft de bal voor. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar draait met de bal, schiet en ... Lau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - Tactics Alpha 1:0

63e minuut.
Boo is nu in balbezit. Boo geeft een lange en hoge pass. Huat heeft problemen om de bal te vangen. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar schiet op doel. Lau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Boo geeft een lange en hoge pass. Fan kopt de bal weg. Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan rent richting de bal. Krishnan geeft een hoge lob. Lau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - Tactics Alpha 2:0

86e minuut.
Chua geeft een lange en hoge pass. Chye heeft problemen om de bal te vangen. Chye probeert naar een medespeler te passen. Beng is nu in balbezit. Beng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tze Law met een snelle inworp. Yeo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - Tactics Alpha 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 41%, Tactics Alpha 59%.
LFC (Liverpool Football Club) - Tactics Alpha 2:1