Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Coast F.C. EricUnited FC
Normal Tactiek Eric-A433v2
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 24.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Chong is nu in balbezit. Chong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samivelu de bal. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Okrzewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teoh met een snelle inworp. Gek is nu in balbezit. Gek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Coast F.C. - EricUnited FC 1:0

34e minuut.
Chong is nu in balbezit. Gek rent richting de bal. Daar is Gek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gek draait met de bal, schiet en ... Zedillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Chong is nu in balbezit. Fan onderschept slim de pass. Fan probeert naar een medespeler te passen. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo schiet op doel. Zedillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Krishnan passt de bal in één keer door. Chew rent richting de bal. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Coast F.C. 52%, EricUnited FC 48%.
Liverpool Coast F.C. - EricUnited FC 1:0

59e minuut.
Krishnan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darumami met een snelle inworp. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tze Law geeft een hoge lob. Chong kopt de bal weg. Fan rent richting de bal. Chew onderschept slim de pass. Chew draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chia probeert naar een medespeler te passen. Darumami is nu in balbezit. Darumami probeert naar een medespeler te passen. Gek is nu in balbezit. Gek schiet op doel. Zedillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Chong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chew de bal. Chew speelt de bal door. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Coast F.C. 68%, EricUnited FC 32%.
Liverpool Coast F.C. - EricUnited FC 1:0