Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFC Crusaders Godplayer12908
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Darumami speelt de bal door. Dewani is nu in balbezit. Dewani probeert naar een medespeler te passen. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Leo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peng Siong komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Munisamy kopt de bal weg. Daar is Darumami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuni rent richting de bal. Mikuni haalt uit met een fantastische trap. Chung probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hock neemt de hoekschop. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SFC Crusaders - Godplayer12908 1:0

33e minuut.
Dewani met een sublieme pass. Foo is nu in balbezit. Foo met een sublieme pass. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni haalt uit met een fantastische trap. Poh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFC Crusaders 44%, Godplayer12908 56%.
SFC Crusaders - Godplayer12908 1:0

53e minuut.
Peng Siong speelt de bal door. Moorthy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choy. Choy krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Baskaran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hong komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hock geeft de bal voor. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Foo rent richting de bal. Foo draait met de bal, schiet en ... Poh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Murugan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peng Siong geeft een hoge lob. Muruku rent richting de bal. Muruku schiet op doel. Chee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SFC Crusaders - Godplayer12908 1:1

82e minuut.
Chung probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Munisamy zal de hoekschop nemen. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SFC Crusaders - Godplayer12908 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFC Crusaders 51%, Godplayer12908 49%.
SFC Crusaders - Godplayer12908 2:1