Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tactician Liverpool Coast F.C.
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tong. Muruku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Darumami zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muruku is nu in balbezit. Muruku haalt uit met een fantastische trap. Shiva bokst de bal weg.

9e minuut.
Samivelu is nu in balbezit. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing probeert naar een medespeler te passen. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tactician - Liverpool Coast F.C. 1:0

28e minuut.
Gek rent richting de bal. Ng is nu in balbezit. Gek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Daar is Madhavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheong is nu in balbezit. Met opzet legt Madhavi zijn tegenspeler op de grond. Madhavi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tactician 31%, Liverpool Coast F.C. 69%.
FC Tactician - Liverpool Coast F.C. 1:0

63e minuut.
Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Perisamy geeft de bal voor. Hing kopt de bal weg. Muruku rent richting de bal. Muruku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cheong heeft problemen om de bal te vangen. Darumami verovert de bal door een tackle van achteren. Chia is nu in balbezit. Darumami verovert de bal door een tackle van achteren. Darumami geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perisamy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganase is nu in balbezit. Ganase geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tactician 33%, Liverpool Coast F.C. 67%.
FC Tactician - Liverpool Coast F.C. 1:0