Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics Alpha Wiwyyy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Huat rent richting de bal. Huat speelt de bal door. Tai rent richting de bal. Chew is nu in balbezit. Chew draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Gek de bal. Muthu rent richting de bal. Muthu met een sublieme pass. Chew is nu in balbezit. Chew draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Baskaran is nu in balbezit. Beng onderschept slim de pass. Beng draait met de bal, schiet en ... Boon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Alpha - Wiwyyy 1:0

14e minuut.
Vairavan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muthu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai geeft een lange en hoge pass. Lau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chew rent richting de bal. Chew schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tactics Alpha - Wiwyyy 1:1

15e minuut.
Beng met een sublieme pass. Klungelig pakt Yeo de bal. Huat is nu in balbezit. Chew onderschept slim de pass. Chew haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Alpha - Wiwyyy 1:2

17e minuut.
Ngan probeert de bal met de borst te controleren. Tai rent richting de bal. Beng verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tai rent richting de bal. Tai met een sublieme pass. Loh speelt de bal door. Chew rent richting de bal. Chew haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yeo passt de bal in één keer door. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai is nu in balbezit. Beng onderschept slim de pass. Beng schiet op doel. Yeoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Loh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal in één keer door. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tactics Alpha - Wiwyyy 2:2

34e minuut.
Muthu geeft de bal voor. Chow kopt de bal weg. Gek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muthu rent richting de bal. Muthu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan passt de bal met de wreef. Daar is Beng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Alpha - Wiwyyy 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 36%, Wiwyyy 64%.
Tactics Alpha - Wiwyyy 3:2

60e minuut.
Hee is nu in balbezit. Beng verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo is nu in balbezit. Beng is nu in balbezit. Beng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Samivelu passt de bal zonder na te denken. Daar is Yeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeo speelt de bal door. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Muthu is nu in balbezit. Gek onderschept slim de pass. Gek met een sublieme pass. Beng rent richting de bal. Beng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 43%, Wiwyyy 57%.
Tactics Alpha - Wiwyyy 3:2