Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC (Liverpool Football Club) Godplayer12908
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Choon rent richting de bal. Boo verovert de bal door een tackle van achteren. Boo probeert naar een medespeler te passen. Muruku is nu in balbezit. Muruku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pak passt de bal zonder na te denken. Chung rent richting de bal. Muzapar verovert de bal door een tackle van achteren. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - Godplayer12908 1:0

18e minuut.
Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak onderschept slim de pass. Pak met een sublieme pass. Muzapar rent richting de bal. Muzapar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chua probeert de bal aan de voet te houden. Lee is nu in balbezit. Krishnan begaat een overtreding. Krishnan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Muruku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choo is nu in balbezit. Peng Siong rent richting de bal. Peng Siong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Darumami is nu in balbezit. Chua onderschept slim de pass. Chua geeft een hoge lob. Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo probeert naar een medespeler te passen. Poh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muzapar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - Godplayer12908 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 56%, Godplayer12908 44%.
LFC (Liverpool Football Club) - Godplayer12908 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darumami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan geeft een lange en hoge pass. Muruku springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Law is nu in balbezit. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Pak passt de bal zonder na te denken. Muzapar rent richting de bal. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - Godplayer12908 3:0

71e minuut.
Choon rent richting de bal. Gan verovert de bal door een tackle van achteren. Gan geeft een lange en hoge pass. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar schiet op doel. Poh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Choon rent richting de bal. Choon geeft de bal voor. Asngari is nu in balbezit. Muruku onderschept slim de pass. Muruku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Choo is nu in balbezit. Choo geeft de bal voor. Krishnan kopt de bal weg. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boo passt de bal met de wreef. Law heeft problemen om de bal te vangen. Boo met een sublieme pass. Muzapar rent richting de bal. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 34%, Godplayer12908 66%.
LFC (Liverpool Football Club) - Godplayer12908 3:0