Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFC Crusaders Liverpool Coast F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Darumami speelt de bal door. Gek is nu in balbezit. Gek passt de bal zonder na te denken. Khoo is nu in balbezit. Khoo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Poh passt de bal zonder na te denken. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Khoo de bal. Khoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Goh rent richting de bal. Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Munisamy geeft de bal voor. Fan kopt de bal weg. Foo heeft problemen om de bal te vangen. Mikuni is nu in balbezit. Mikuni schiet op doel. Shiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah passt de bal zonder na te denken. Khoo is nu in balbezit. Khoo schiet op doel. Chee probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teoh zal de hoekschop nemen. Mah probeert de bal met de borst te controleren. Khoo is nu in balbezit. Khoo schiet op doel. Chee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFC Crusaders - Liverpool Coast F.C. 0:1

45e minuut.
Darumami rent richting de bal. Darumami geeft een hoge lob. Goh rent richting de bal. Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Gek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SFC Crusaders - Liverpool Coast F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFC Crusaders 59%, Liverpool Coast F.C. 41%.
SFC Crusaders - Liverpool Coast F.C. 0:2

47e minuut.
Samivelu probeert naar een medespeler te passen. Mah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah passt de bal met de wreef. Mikuni rent richting de bal. Mikuni draait met de bal, schiet en ... Shiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Poh probeert de bal aan de voet te houden. Gek rent richting de bal. Poh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poh krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Choy de bal. Darumami bereikt de bal nog maar net als eerste. Choy maakt een afschuwelijke overtreding. Choy krijgt een gele kaart. Darumami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFC Crusaders 40%, Liverpool Coast F.C. 60%.
SFC Crusaders - Liverpool Coast F.C. 0:2