Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tactician United Hendon
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ganase passt de bal zonder na te denken. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muniady krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Chang probeert naar een medespeler te passen. Ganase kopt de bal weg. Klungelig pakt Kean de bal. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Darumami passt de bal in één keer door. Gim rent richting de bal. Tan begaat een overtreding. Tan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Muniady onderschept slim de pass. Ganase onderschept slim de pass. Ganase probeert naar een medespeler te passen. Muruku is nu in balbezit. Muruku haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kean verovert de bal door een tackle van achteren. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi passt de bal zonder na te denken. Muruku rent richting de bal. Muruku draait met de bal, schiet en ... Chang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muniady rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tactician - United Hendon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tactician 54%, United Hendon 46%.
FC Tactician - United Hendon 1:0

48e minuut.
Ganase verovert de bal door een tackle van achteren. Ganase probeert naar een medespeler te passen. Perisamy met een sublieme pass. Muruku is nu in balbezit. Muruku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi haalt uit met een fantastische trap. Mahameru kopt de bal weg. Klungelig pakt Ganase de bal. Ganase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tactician 41%, United Hendon 59%.
FC Tactician - United Hendon 1:0