Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beat Ampang Phantasie Point
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Venugopal onderschept slim de pass. Venugopal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Manimala de bal. How onderschept slim de pass. How haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Nam geeft de bal voor. Venugopal kopt de bal weg. Daar is Yee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liew is nu in balbezit. Liew draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ganase geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tam met een snelle inworp. Liew is nu in balbezit. Liew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beat Ampang - Phantasie Point 0:1

39e minuut.
How onderschept slim de pass. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. How verovert de bal door een tackle van achteren. How haalt uit met een fantastische trap. Chen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beat Ampang - Phantasie Point 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 59%, Phantasie Point 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beat Ampang - Phantasie Point 1:1

54e minuut.
Tong is nu in balbezit. Liew verovert de bal door een tackle van achteren. Liew passt de bal in één keer door. Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chen trapt de bal weg. Siew kopt de bal weg. How is nu in balbezit. How haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Manimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Munisamy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Munisamy met een snelle inworp. How is nu in balbezit. How geeft een hoge lob. Siew is nu in balbezit. Siew geeft de bal voor. Chen bokst de bal weg.

71e minuut.
Nam geeft een hoge lob. Siew kopt de bal weg. Daar is Liew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Venugopal heeft problemen om de bal te vangen. Venugopal speelt de bal door. Manimala rent richting de bal. How is nu in balbezit. How haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beat Ampang 37%, Phantasie Point 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beat Ampang - Phantasie Point 1:1