Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalium Esplanade Realm@dr!d
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Jit onderschept slim de pass. Jit speelt de bal door. Wong heeft problemen om de bal te vangen. Wee rent richting de bal. Wee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 1:0

6e minuut.
Siow speelt de bal door. Kim rent richting de bal. Muthu begaat een overtreding. Muthu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Jit verovert de bal door een tackle van achteren. Jit geeft een lange en hoge pass. Kumavelu is nu in balbezit. Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Yip schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jit passt de bal met de wreef. Yeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Er is nu in balbezit. Yip onderschept slim de pass. Yip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yip onderschept slim de pass. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit passt de bal zonder na te denken. Darumami rent richting de bal. Darumami schiet op doel. Dinesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Jit is nu in balbezit. Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo probeert naar een medespeler te passen. Yip is nu in balbezit. Yip haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 1:1

39e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong passt de bal zonder na te denken. Wee is nu in balbezit. Wee haalt uit met een fantastische trap. Siow onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee rent richting de bal. Wong is nu in balbezit. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee schiet op doel. Lau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 38%, Realm@dr!d 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 1:1

49e minuut.
Kumavelu rent richting de bal. Darumami verovert de bal door een tackle van achteren. Darumami speelt de bal door. Yip rent richting de bal. Yip draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tai verovert de bal door een tackle van achteren. Tai passt de bal in één keer door. Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee verovert de bal door een tackle van achteren. Wee haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 52%, Realm@dr!d 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 1:1