Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Theatre Ocean Tactician
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Hee de bal. Ling rent richting de bal. Ling probeert naar een medespeler te passen. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling rent richting de bal. Ling speelt de bal door. Lau rent richting de bal. Lau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kumar heeft problemen om de bal te vangen. Hee is nu in balbezit. Ling begaat een overtreding. Ling krijgt een gele kaart. Hee roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hee kan niet meer verder spelen. Anan komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling speelt de bal door. Lau probeert naar een medespeler te passen. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin draait met de bal, schiet en ... Teng bokst de bal weg. Teng met een sublieme pass. Kumar kopt de bal weg. Kumavelu rent richting de bal. Chow onderschept slim de pass. Chow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Theatre - Ocean Tactician 0:1

35e minuut.
Cheng probeert naar een medespeler te passen. Chandran is nu in balbezit. Kumar verovert de bal door een tackle van achteren. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Theatre 56%, Ocean Tactician 44%.
Blue Theatre - Ocean Tactician 0:1

57e minuut.
Kang geeft een hoge lob. Hon kopt de bal weg. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow verovert de bal door een tackle van achteren. Chow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law geeft de bal voor. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Lau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jayakumar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Esawaran de bal onder controle te krijgen. Sin rent richting de bal. Sin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Esawaran de bal onder controle te krijgen. Teng bokst de bal weg.

78e minuut.
Chandran is nu in balbezit. Kumar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chandran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chandran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Lau draait met de bal, schiet en ... Mupa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Theatre 55%, Ocean Tactician 45%.
Blue Theatre - Ocean Tactician 0:1