Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
godSMACK99 HillLock Chinatown
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Aw met een snelle inworp. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheah geeft de bal voor. Kian kopt de bal weg. Klungelig pakt Dewani de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ang probeert naar een medespeler te passen. Vijaya rent richting de bal. Vijaya geeft een hoge lob. Dewani rent richting de bal. Dewani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ngee geeft een lange en hoge pass. Cheah kopt de bal weg. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheng heeft problemen om de bal te vangen. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
See bereikt de bal nog maar net als eerste. See geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mupa de bal. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dewani verovert de bal door een tackle van achteren. Kian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dewani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gwee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anan met een sublieme pass. Gwee kopt de bal weg. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godSMACK99 28%, HillLock Chinatown 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
godSMACK99 - HillLock Chinatown 0:0

46e minuut.
Ee met een sublieme pass. Bandhi rent richting de bal. Vairavan rent richting de bal. Vairavan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Choy met een sublieme pass. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijaya passt de bal in één keer door. Dewani rent richting de bal. Dewani schiet op doel. Anan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vairavan rent richting de bal. Vairavan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Aw is nu in balbezit. Aw geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ngee de bal onder controle te krijgen. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - HillLock Chinatown 1:0

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Ang de bal onder controle te krijgen. Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim passt de bal zonder na te denken. Ee is nu in balbezit. Ee draait met de bal, schiet en ... Darumami bokst de bal weg.

89e minuut.
Aw met de inworp. Daar is Cheah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheah speelt de bal door. Vairavan heeft problemen om de bal te vangen. Vairavan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - HillLock Chinatown 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godSMACK99 40%, HillLock Chinatown 60%.
godSMACK99 - HillLock Chinatown 2:0