Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phantasie Point Kalium Esplanade
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Chow geeft een lange en hoge pass. Wee heeft problemen om de bal te vangen. Munisamy is nu in balbezit. Wee verovert de bal door een tackle van achteren. Wee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantasie Point - Kalium Esplanade 0:1

5e minuut.
Shiva met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Shiva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shiva krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Chong rent richting de bal. Wong rent richting de bal. Wong met een sublieme pass. Wee is nu in balbezit. Wee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dong heeft problemen om de bal te vangen. Wong rent richting de bal. Wong passt de bal met de wreef. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee schiet op doel. Chen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wee krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantasie Point 66%, Kalium Esplanade 34%.
Phantasie Point - Kalium Esplanade 0:1

54e minuut.
Wong probeert de bal met de borst te controleren. Shiva speelt de bal door. Dong rent richting de bal. Yee rent richting de bal. Yee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ganase geeft een lange en hoge pass. Wee heeft problemen om de bal te vangen. Chong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Chow verovert de bal door een tackle van achteren. Chow geeft de bal voor. Daar is Munisamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wee is nu in balbezit. Wee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantasie Point - Kalium Esplanade 0:2

81e minuut.
Tai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manimala de bal. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Munisamy de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantasie Point 50%, Kalium Esplanade 50%.
Phantasie Point - Kalium Esplanade 0:2