Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phantasie Point godSMACK99
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26.3
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Liew met een sublieme pass. Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa rent richting de bal. Liew is nu in balbezit. Liew schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Choy rent richting de bal. Choy probeert naar een medespeler te passen. Dewani is nu in balbezit. Dewani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantasie Point - godSMACK99 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vijaya met een sublieme pass. Vairavan rent richting de bal. Vairavan haalt uit met een fantastische trap. Chen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani schiet op doel. Chen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ganase neemt de hoekschop. Klungelig pakt Aw de bal. Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muniady de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phantasie Point - godSMACK99 1:1

31e minuut.
Yeo rent richting de bal. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Shiva rent richting de bal. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw onderschept slim de pass. Aw geeft een lange en hoge pass. Vairavan rent richting de bal. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phantasie Point - godSMACK99 1:2

44e minuut.
Yeo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahameru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantasie Point 50%, godSMACK99 50%.
Phantasie Point - godSMACK99 1:2

58e minuut.
Darumami probeert naar een medespeler te passen. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan met een sublieme pass. Dewani is nu in balbezit. Dewani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gwee rent richting de bal. Mahameru rent richting de bal. Mahameru passt de bal zonder na te denken. Yee heeft problemen om de bal te vangen. Yee schiet op doel. Darumami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Chong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiva rent richting de bal. Shiva speelt de bal door. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan schiet op doel. Chen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantasie Point 42%, godSMACK99 58%.
Phantasie Point - godSMACK99 1:2