Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Theatre Kalium Esplanade
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chandran kopt de bal weg. Aw is nu in balbezit. Aw passt de bal in één keer door. Wong is nu in balbezit. Wong schiet op doel. De bal raakt de paal. Wee rent richting de bal. Wee haalt uit met een fantastische trap. Teng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Chow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chow passt de bal zonder na te denken. Ling probeert naar een medespeler te passen. Lau is nu in balbezit. Lau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jit kopt de bal weg. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Wong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Woo passt de bal zonder na te denken. Daar is Jayakumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wong probeert naar een medespeler te passen. Wee is nu in balbezit. Wee schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Theatre - Kalium Esplanade 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Theatre 56%, Kalium Esplanade 44%.
Blue Theatre - Kalium Esplanade 0:1

51e minuut.
Kim passt de bal met de wreef. Woo is nu in balbezit. Jit begaat een overtreding. Jit krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Aw met een sublieme pass. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Phua begaat een overtreding. Wee wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wee kan niet meer verder spelen. Siow komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Woo rent richting de bal. Chow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ling zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Theatre - Kalium Esplanade 1:1

77e minuut.
Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Phua bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow verovert de bal door een tackle van achteren. Siow schiet op doel. Muzapar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tai zal de hoekschop nemen. Siow heeft problemen om de bal te vangen. Siow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Theatre - Kalium Esplanade 1:2

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kim zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Aw de bal. Wong is nu in balbezit. Wong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Theatre 51%, Kalium Esplanade 49%.
Blue Theatre - Kalium Esplanade 1:2