Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shinobi Strikers The Conquistadors
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 27.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Hup passt de bal zonder na te denken. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw passt de bal zonder na te denken. Goh rent richting de bal. Goh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi Strikers - The Conquistadors 1:0

8e minuut.
Aw is nu in balbezit. Aw passt de bal met de wreef. Sim met een sublieme pass. Daar is ching, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ching draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Moorthy onderschept slim de pass. Moorthy speelt de bal door. Han rent richting de bal. ching bereikt de bal nog maar net als eerste. ching haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
ching raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mok komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hup onderschept slim de pass. Hup met een sublieme pass. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi Strikers - The Conquistadors 2:0

20e minuut.
Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Han rent richting de bal. Han probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Moorthy met een snelle inworp. Hup geeft een hoge lob. Muthu rent richting de bal. Muthu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wee is nu in balbezit. Wee geeft een hoge lob. Lim kopt de bal weg. Muthu rent richting de bal. Muthu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Han de bal. Wee met een sublieme pass. Mok rent richting de bal. Mok schiet op doel. Liew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi Strikers - The Conquistadors 2:1

35e minuut.
Teo onderschept slim de pass. Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sim passt de bal in één keer door. Daar is Mok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi Strikers 54%, The Conquistadors 46%.
Shinobi Strikers - The Conquistadors 2:1

46e minuut.
Mah geeft de bal voor. Inworp. Aw met een snelle inworp. Goh is nu in balbezit. Goh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Teo passt de bal met de wreef. Daar is Hup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Han is nu in balbezit. Han haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leong heeft problemen om de bal te vangen. Cheong rent richting de bal. Cheong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hup passt de bal zonder na te denken. Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu draait met de bal, schiet en ... Chen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi Strikers - The Conquistadors 3:1

52e minuut.
Mok speelt de bal door. Muthu rent richting de bal. Muthu passt de bal in één keer door. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sim passt de bal zonder na te denken. Leong is nu in balbezit. Hup met een sublieme pass. Muthu is nu in balbezit. Muthu haalt uit met een fantastische trap. Chen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi Strikers 49%, The Conquistadors 51%.
Shinobi Strikers - The Conquistadors 3:1