Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Hougang Godplayer12907
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ngee is nu in balbezit. Kumar onderschept slim de pass. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Chop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing passt de bal met de wreef. Kumar rent richting de bal. Kumar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Hougang - Godplayer12907 0:1

14e minuut.
Peng Siong bereikt de bal nog maar net als eerste. Peng Siong geeft een lange en hoge pass. Kumar is nu in balbezit. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. De bal raakt de paal. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing geeft de bal voor. Paal! Chop bokst de bal weg. Kumar rent richting de bal. Kumar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Hougang - Godplayer12907 0:2

25e minuut.
Mah met een sublieme pass. Daar is En, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esawaran is nu in balbezit. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee geeft de bal voor. Klungelig pakt Kanesh de bal. Kumar rent richting de bal. Kumar draait met de bal, schiet en ... Chop bokst de bal weg.

33e minuut.
Hing kopt de bal weg. Daar is Ngee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Kumar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Hougang - Godplayer12907 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hougang 59%, Godplayer12907 41%.
United Hougang - Godplayer12907 0:3

69e minuut.
Kanesh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toh met de inworp. Ban is nu in balbezit. Ban geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mok geeft een hoge lob. Inworp. Hing met een snelle inworp. Ban rent richting de bal. Ban geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chop trapt de bal weg. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong met een sublieme pass. Hing rent richting de bal. Hing geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ngee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee speelt de bal door. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh verovert de bal door een tackle van achteren. Koh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hougang 67%, Godplayer12907 33%.
United Hougang - Godplayer12907 0:3