Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampines Rovers England Reimagined
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Lam onderschept slim de pass. Lam geeft een lange en hoge pass. Sin heeft problemen om de bal te vangen. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krishnaveny speelt de bal door. Arockriaj is nu in balbezit. Arockriaj met een sublieme pass. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sim niet meer kan verder spelen. Yeoh komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kumar geeft de bal voor. Leo probeert naar een medespeler te passen. Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Lam rent richting de bal. Lam geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kumar geeft een lange en hoge pass. Lam rent richting de bal. Lam onderschept slim de pass. Lam geeft een lange en hoge pass. Asngari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 66%, England Reimagined 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tampines Rovers - England Reimagined 0:0

52e minuut.
Hwa heeft problemen om de bal te vangen. Asngari rent richting de bal. Kumar rent richting de bal. Asngari onderschept slim de pass. Asngari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yeoh trapt de bal weg. Krishnaveny heeft problemen om de bal te vangen. Murthy met een sublieme pass. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - England Reimagined 0:1

90e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon met een sublieme pass. Klungelig pakt Murthy de bal. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 60%, England Reimagined 40%.
Tampines Rovers - England Reimagined 0:1