Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Chinatown Zaimar FT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Lee met de inworp. Ban rent richting de bal. Heng begaat een overtreding. Heng krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Er verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal met de wreef. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Chinatown - Zaimar FT 1:0

23e minuut.
Heng passt de bal in één keer door. Nandi heeft problemen om de bal te vangen. Murugan rent richting de bal. Vairavan rent richting de bal. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kok neemt de hoekschop. Yeoh probeert de bal met de borst te controleren. Yeo is nu in balbezit. Yeo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Peng Siong verovert de bal door een tackle van achteren. Peng Siong passt de bal met de wreef. Yeo heeft problemen om de bal te vangen. Yeo draait met de bal, schiet en ... Yeoh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Heng passt de bal zonder na te denken. Nandi rent richting de bal. Nandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Chinatown - Zaimar FT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Chinatown 51%, Zaimar FT 49%.
All Stars Chinatown - Zaimar FT 2:0

52e minuut.
Lee onderschept slim de pass. Lee met een sublieme pass. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam onderschept slim de pass. Nam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Venugopal is nu in balbezit. Venugopal probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal. Yeo is nu in balbezit. Yeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yeoh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peng Siong met een snelle inworp. Klungelig pakt Ban de bal. Ban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lee geeft een hoge lob. Yeoh kopt de bal weg. Daar is Yap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Er de bal. Yeo is nu in balbezit. Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Ban onderschept slim de pass. Ban schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Venugopal met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Ban speelt de bal door. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Murugan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vairavan rent richting de bal. Vairavan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Chinatown 49%, Zaimar FT 51%.
All Stars Chinatown - Zaimar FT 2:0