Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampines Rovers Stadion Yishun
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Goh geeft een hoge lob. Venugopal kan de bal niet met de borst controleren. Asngari rent richting de bal. Asngari draait met de bal, schiet en ... Heng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Stadion Yishun 1:0

25e minuut.
Murthy is nu in balbezit. Dong is nu in balbezit. Dong passt de bal met de wreef. Mee rent richting de bal. Mee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Peng Siong speelt de bal door. Dong rent richting de bal. Dong passt de bal in één keer door. Daar is Mee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee passt de bal met de wreef. Dong rent richting de bal. Dong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mee de bal onder controle te krijgen. Sim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 61%, Stadion Yishun 39%.
Tampines Rovers - Stadion Yishun 1:0

53e minuut.
Murthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong onderschept slim de pass. Dong geeft de bal voor. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mee is nu in balbezit. Mee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mee raakt geblesseerd tijdens het duel. Mee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari schiet op doel. Heng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tee is nu in balbezit. Dong onderschept slim de pass. Dong speelt de bal door. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Muzapar is nu in balbezit. Dong onderschept slim de pass. Dong geeft een hoge lob. Mee heeft problemen om de bal te vangen. Mee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tampines Rovers - Stadion Yishun 1:1

86e minuut.
Muzapar verovert de bal door een tackle van achteren. Venugopal rent richting de bal. Muzapar verovert de bal door een tackle van achteren. Muzapar geeft een lange en hoge pass. Asngari krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mee passt de bal met de wreef. Daar is Tee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dong met een sublieme pass. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 45%, Stadion Yishun 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tampines Rovers - Stadion Yishun 1:1