Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Chinatown Bravo Toxicity
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Perisamy is nu in balbezit. Er onderschept slim de pass. Er passt de bal met de wreef. Nandi rent richting de bal. Nandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Chinatown - Bravo Toxicity 1:0

7e minuut.
Prakash verovert de bal door een tackle van achteren. Prakash geeft een hoge lob. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah verovert de bal door een tackle van achteren. Siah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yap geeft een lange en hoge pass. Daar is Esawaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi is nu in balbezit. Nandi draait met de bal, schiet en ... Jit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Heng is nu in balbezit. See verovert de bal door een tackle van achteren. Perisamy met een sublieme pass. Siah heeft problemen om de bal te vangen. Siah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
All Stars Chinatown - Bravo Toxicity 1:1

39e minuut.
Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi haalt uit met een fantastische trap. Dinesh probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nam neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
See passt de bal in één keer door. Siah rent richting de bal. Yeoh is nu in balbezit. Siah onderschept slim de pass. Siah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Chinatown 49%, Bravo Toxicity 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Stars Chinatown - Bravo Toxicity 1:1

46e minuut.
Darumami is nu in balbezit. Darumami passt de bal in één keer door. Nandi rent richting de bal. Nandi draait met de bal, schiet en ... Jit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Chinatown - Bravo Toxicity 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt See de bal. Vairavan met een sublieme pass. Nandi is nu in balbezit. Nandi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Esawaran de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Lim de bal. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Nandi is nu in balbezit. Nandi haalt uit met een fantastische trap. Jit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
See speelt de bal door. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Er. Er krijgt een gele kaart. Siah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Nandan heeft problemen om de bal te vangen. Vairavan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van See. See krijgt een gele kaart. Vairavan raakt geblesseerd tijdens het duel. Vairavan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Chinatown 39%, Bravo Toxicity 61%.
All Stars Chinatown - Bravo Toxicity 2:1