Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shinobi Strikers Godplayer12907
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo rent richting de bal. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh draait met de bal, schiet en ... Muharam bokst de bal weg.

14e minuut.
Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. En onderschept slim de pass. En speelt de bal door. Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumar haalt uit met een fantastische trap. Yong bokst de bal weg.

15e minuut.
Murugan verovert de bal door een tackle van achteren. Murugan met een sublieme pass. Yeo is nu in balbezit. Muthu onderschept slim de pass. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi Strikers - Godplayer12907 1:0

19e minuut.
En is nu in balbezit. Goh maakt een afschuwelijke overtreding. En is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shinobi Strikers - Godplayer12907 1:1

23e minuut.
Goh rent richting de bal. En begaat een overtreding. Goh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Wee is nu in balbezit. Wee passt de bal zonder na te denken. Muthu rent richting de bal. Muthu schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Hong geeft een hoge lob. Ban kopt de bal weg. Kumar rent richting de bal. Kumar draait met de bal, schiet en ... Liew probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Toh de bal onder controle te krijgen. Aw speelt de bal door. Muthu rent richting de bal. Muthu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yeo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi Strikers 49%, Godplayer12907 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shinobi Strikers - Godplayer12907 1:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muharam met een harde bal richting middenveld. Hong probeert naar een medespeler te passen. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hup passt de bal in één keer door. Muthu rent richting de bal. Yeo rent richting de bal. Muthu onderschept slim de pass. Muthu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi Strikers - Godplayer12907 2:1

55e minuut.
Muthu is nu in balbezit. Muthu passt de bal in één keer door. Chee is nu in balbezit. Goh verovert de bal door een tackle van achteren. Goh draait met de bal, schiet en ... Muharam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi Strikers - Godplayer12907 3:1

61e minuut.
Kumar passt de bal in één keer door. En is nu in balbezit. En speelt de bal door. Toh is nu in balbezit. Toh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Goh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hock komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ban onderschept slim de pass. Ban speelt de bal door. Peng Siong is nu in balbezit. Aw verovert de bal door een tackle van achteren. Aw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi Strikers 51%, Godplayer12907 49%.
Shinobi Strikers - Godplayer12907 3:1