Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acidic United Tampines Rovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lai verovert de bal door een tackle van achteren. Arockriaj onderschept slim de pass. Arockriaj met een sublieme pass. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Tampines Rovers 0:1

7e minuut.
Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai geeft een lange en hoge pass. Sin is nu in balbezit. Tam verovert de bal door een tackle van achteren. Tam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acidic United - Tampines Rovers 1:1

12e minuut.
Murthy rent richting de bal. Ng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tee. Tee krijgt een gele kaart.

21e minuut.
ching zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murugan probeert naar een medespeler te passen. Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan is nu in balbezit. Murugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hwa passt de bal zonder na te denken. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murthy. Murthy krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lai verovert de bal door een tackle van achteren. Lai passt de bal zonder na te denken. Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam verovert de bal door een tackle van achteren. Tam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hwa rent richting de bal. Lai onderschept slim de pass. Lai probeert naar een medespeler te passen. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam haalt uit met een fantastische trap. Sim bokst de bal weg.

44e minuut.
Murugan is nu in balbezit. Murthy rent richting de bal. Muzapar is nu in balbezit. Murugan rent richting de bal. Murugan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acidic United 46%, Tampines Rovers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acidic United - Tampines Rovers 1:1

56e minuut.
Daar is Goh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goh geeft een hoge lob. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar haalt uit met een fantastische trap. Koh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muzapar. Lai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Tee de bal. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng schiet op doel. Sim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acidic United - Tampines Rovers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acidic United 45%, Tampines Rovers 55%.
Acidic United - Tampines Rovers 2:1