Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anqilan456 Smoke United
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Esawaran speelt de bal door. Nam is nu in balbezit. Chong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chong krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Peng Siong verovert de bal door een tackle van achteren. Peng Siong geeft een hoge lob. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye onderschept slim de pass. Chye draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Peng Siong geeft een lange en hoge pass. Muniady kopt de bal weg. Peng Siong speelt de bal door. Chye rent richting de bal. Chye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon passt de bal met de wreef. Tang heeft problemen om de bal te vangen. Chye is nu in balbezit. Chye haalt uit met een fantastische trap. Nagaraja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Muniady speelt de bal door. Woo heeft problemen om de bal te vangen. Vijaya rent richting de bal. Woo verovert de bal door een tackle van achteren. Woo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - Smoke United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anqilan456 71%, Smoke United 29%.
anqilan456 - Smoke United 0:1

51e minuut.
Hup geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perisamy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia geeft de bal voor. Nagaraja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chye bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - Smoke United 0:2

59e minuut.
Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woo. Woo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chye bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye rent richting de bal. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anqilan456 66%, Smoke United 34%.
anqilan456 - Smoke United 0:2