Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MessiTheGoat FC The Meme Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Madhavi speelt de bal door. Yeoh kopt de bal weg. Selvam bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvam schiet op doel. Chung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MessiTheGoat FC - The Meme Team 0:1

12e minuut.
Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selvam rent richting de bal. Selvam passt de bal zonder na te denken. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen draait met de bal, schiet en ... Madhavi bokst de bal weg.

16e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft de bal voor. Gee probeert de bal aan de voet te houden. Kian is nu in balbezit. Kian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Choy is nu in balbezit. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam geeft een lange en hoge pass. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gee speelt de bal door. Selvam rent richting de bal. Mee rent richting de bal. Selvam rent richting de bal. Selvam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 54%, The Meme Team 46%.
MessiTheGoat FC - The Meme Team 0:1

49e minuut.
Koh passt de bal in één keer door. Mee is nu in balbezit. Mee passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kian de bal. Kian schiet op doel. Khoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MessiTheGoat FC - The Meme Team 1:1

62e minuut.
Gee kopt de bal weg. Krishnan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeoh. Yeoh krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Wang is nu in balbezit. Wang geeft een lange en hoge pass. Siow kopt de bal weg. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian draait met de bal, schiet en ... Khoo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 49%, The Meme Team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MessiTheGoat FC - The Meme Team 1:1