Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anqilan456 tyz26 Tactician
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liew is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huat met een snel genomen vrije trap. Daar is Tang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woo rent richting de bal. Woo schiet op doel. Nagaraja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Huat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liew de bal. Liew passt de bal zonder na te denken. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - tyz26 Tactician 0:1

12e minuut.
Muthu passt de bal met de wreef. Woo heeft problemen om de bal te vangen. Tang is nu in balbezit. Woo onderschept slim de pass. Woo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chong met een sublieme pass. Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Heng geeft de bal voor. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - tyz26 Tactician 0:2

25e minuut.
Nagaraja speelt de bal door. Huat kopt de bal weg. Tang probeert de bal aan de voet te houden. Woo is nu in balbezit. Au verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - tyz26 Tactician 0:3

26e minuut.
Chong probeert naar een medespeler te passen. Pang is nu in balbezit. Woo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Chok trapt de bal weg van het doel. Huat kopt de bal weg. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Heng passt de bal met de wreef. Muthu rent richting de bal. Muthu probeert naar een medespeler te passen. Au is nu in balbezit. Woo onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Muthu geeft de bal voor. Inworp. Peng Siong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pang rent richting de bal. Pang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Choon trapt de bal weg. Liew kopt de bal weg. Pang rent richting de bal. Pang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anqilan456 49%, tyz26 Tactician 51%.
anqilan456 - tyz26 Tactician 0:3

50e minuut.
Vijaya rent richting de bal. Muthu onderschept slim de pass. Muthu met een sublieme pass. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Choon verovert de bal door een tackle van achteren. Choon met een sublieme pass. Liew rent richting de bal. Woo is nu in balbezit. Woo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong onderschept slim de pass. Chong probeert naar een medespeler te passen. Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Huat rent richting de bal. Pang rent richting de bal. Huat rent richting de bal. Pang onderschept slim de pass. Pang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anqilan456 44%, tyz26 Tactician 56%.
anqilan456 - tyz26 Tactician 0:3