Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoke United Razer Kalang
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Woo passt de bal met de wreef. Daar is Muharam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chye rent richting de bal. Chye draait met de bal, schiet en ... Hon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peng Siong speelt de bal door. Chye is nu in balbezit. Chye schiet op doel. Hon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siah met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Chia de bal. Hon rent richting de bal. Hon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 45%, Razer Kalang 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smoke United - Razer Kalang 0:0

74e minuut.
Muruku rent richting de bal. Yap bereikt de bal nog maar net als eerste. Yap passt de bal in één keer door. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Razer Kalang 0:1

77e minuut.
Muniady met een sublieme pass. Chia is nu in balbezit. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye verovert de bal door een tackle van achteren. Chye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Muharam is nu in balbezit. Chia verovert de bal door een tackle van achteren. Chia probeert naar een medespeler te passen. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoke United - Razer Kalang 1:1

90e minuut.
Muniady is nu in balbezit. Muniady met een sublieme pass. See bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye verovert de bal door een tackle van achteren. Chye haalt uit met een fantastische trap. Hon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 48%, Razer Kalang 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smoke United - Razer Kalang 1:1