Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tyz26 Theatre Noob Slayer Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tze Law is nu in balbezit. Boo is nu in balbezit. Tze Law begaat een overtreding. Tze Law krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Nagaraja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tam rent richting de bal. Tam passt de bal zonder na te denken. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah haalt uit met een fantastische trap. Tee bokst de bal weg.

17e minuut.
Goh verovert de bal door een tackle van achteren. Baskaran is nu in balbezit. Goh verovert de bal door een tackle van achteren. Goh speelt de bal door. Baskaran verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dewani passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Chua de bal onder controle te krijgen. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah draait met de bal, schiet en ... Tee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tyz26 Theatre - Noob Slayer Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyz26 Theatre 39%, Noob Slayer Fc 61%.
tyz26 Theatre - Noob Slayer Fc 1:0

53e minuut.
Nagaraja kopt de bal weg. Boo rent richting de bal. Mupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo onderschept slim de pass. Boo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Koh rent richting de bal. Nagaraja onderschept slim de pass. Hoo probeert naar een medespeler te passen. Tze Law rent richting de bal. Tze Law draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Siow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tze Law rent richting de bal. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyz26 Theatre 32%, Noob Slayer Fc 68%.
tyz26 Theatre - Noob Slayer Fc 1:0