Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravo Pilates MessiTheGoat FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Mee is nu in balbezit. Mee passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kian de bal. Kian draait met de bal, schiet en ... Phua probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Jayakumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siow zal de hoekschop nemen. Guan onderschept slim de pass. Kian heeft problemen om de bal te vangen. Kian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kuan geeft de bal voor. Chung heeft problemen om de bal te vangen. Oh rent richting de bal. Oh haalt uit met een fantastische trap. Madhavi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 1:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Krishnan de bal onder controle te krijgen. Oh is nu in balbezit. Koh rent richting de bal. Oh verovert de bal door een tackle van achteren. Oh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan verovert de bal door een tackle van achteren. Guan speelt de bal door. Oh is nu in balbezit. Oh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Guan kopt de bal weg. Mee speelt de bal door. Klungelig pakt Kian de bal. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mee met een sublieme pass. Siow rent richting de bal. Siow met een sublieme pass. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mikuni passt de bal in één keer door. Ong rent richting de bal. Ong passt de bal in één keer door. Oh rent richting de bal. Oh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Pilates 43%, MessiTheGoat FC 57%.
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 1:0

55e minuut.
Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Wang met de inworp. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Guan passt de bal met de wreef. Mee probeert naar een medespeler te passen. Krishnan rent richting de bal. Krishnan draait met de bal, schiet en ... Jayakumar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Pilates 50%, MessiTheGoat FC 50%.
Ravo Pilates - MessiTheGoat FC 1:0