Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Meme Team Colosseum Village
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Gee is nu in balbezit. Gee passt de bal in één keer door. Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan is nu in balbezit. Murugan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Yeoh met een sublieme pass. Gan rent richting de bal. Gan met een sublieme pass. Gim rent richting de bal. Gim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Choo met een sublieme pass. Klungelig pakt Selvam de bal. Esawaran is nu in balbezit. Selvam verovert de bal door een tackle van achteren. Selvam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Esawaran kopt de bal weg. Daar is Kumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gim rent richting de bal. Gim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cheng geeft de bal voor. Inworp. Toh met de inworp. Nam is nu in balbezit. Nam geeft een lange en hoge pass. Ang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kumar is nu in balbezit. Kumar passt de bal met de wreef. Tai is nu in balbezit. Tai geeft de bal voor. Klungelig pakt Ee de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Meme Team 28%, Colosseum Village 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Meme Team - Colosseum Village 0:0

48e minuut.
Inworp. Soh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toh speelt de bal door. Selvam bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Toh passt de bal in één keer door. Sui Sen is nu in balbezit. Choo is nu in balbezit. Sui Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Sui Sen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Esawaran de bal. Nam rent richting de bal. Nam met een sublieme pass. Gim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toh. Toh krijgt een gele kaart. Selvam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kee komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Soh met een sublieme pass. Kumar probeert naar een medespeler te passen. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tai de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gee verovert de bal door een tackle van achteren. Gim verovert de bal door een tackle van achteren. Gim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yeoh de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Meme Team - Colosseum Village 0:1

80e minuut.
Toh met een sublieme pass. Klungelig pakt Soh de bal. Toh is nu in balbezit. Gim verovert de bal door een tackle van achteren. Gim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sui Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Sui Sen geeft een hoge lob. Esawaran is nu in balbezit. Kee verovert de bal door een tackle van achteren. Kee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Meme Team - Colosseum Village 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Meme Team 52%, Colosseum Village 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Meme Team - Colosseum Village 1:1