Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tyz26 Theatre anqilan456
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nagaraja trapt de bal weg. Hup met een sublieme pass. Chong heeft problemen om de bal te vangen. Chong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pang is nu in balbezit. Koh rent richting de bal. Pang verovert de bal door een tackle van achteren. Pang schiet op doel. Chee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
tyz26 Theatre - anqilan456 0:1

35e minuut.
Baskaran rent richting de bal. Pang rent richting de bal. Pang passt de bal met de wreef. Chong is nu in balbezit. Chong haalt uit met een fantastische trap. Chee bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pang is nu in balbezit. Koh verovert de bal door een tackle van achteren. Koh met een sublieme pass. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah draait met de bal, schiet en ... Nagaraja bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyz26 Theatre 53%, anqilan456 47%.
tyz26 Theatre - anqilan456 0:1

48e minuut.
Boo geeft een hoge lob. Tang is nu in balbezit. Wah onderschept slim de pass. Wah draait met de bal, schiet en ... Nagaraja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Baskaran geeft een hoge lob. Inworp. Peng Siong met een snelle inworp. Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Koh probeert naar een medespeler te passen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi met een sublieme pass. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Esawaran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Law rent richting de bal. Law met een sublieme pass. Chong is nu in balbezit. Chong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Tam met de inworp. Vijaya is nu in balbezit. Dewani is nu in balbezit. Dewani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tyz26 Theatre - anqilan456 1:1

79e minuut.
Hup geeft de bal voor. Inworp. Kannan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pang onderschept slim de pass. Pang probeert naar een medespeler te passen. Darumami heeft problemen om de bal te vangen. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyz26 Theatre 50%, anqilan456 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tyz26 Theatre - anqilan456 1:1