Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MessiTheGoat FC Noob Slayer Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten zwak
matig Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Koh kopt de bal weg. Mee heeft problemen om de bal te vangen. Mee passt de bal zonder na te denken. Krishnan is nu in balbezit. Krishnan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Chua kopt de bal weg. Daar is Krishnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoo rent richting de bal. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Krishnan rent richting de bal. Krishnan haalt uit met een fantastische trap. Chua kopt de bal weg. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Goh rent richting de bal. Goh passt de bal met de wreef. Hoo geeft een lange en hoge pass. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 41%, Noob Slayer Fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 0:0

53e minuut.
Mee probeert naar een medespeler te passen. Nagaraja is nu in balbezit. Nagaraja met een sublieme pass. Klungelig pakt Tze Law de bal. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ong met een snelle inworp. Mupa rent richting de bal. Mupa speelt de bal door. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Mee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagaraja onderschept slim de pass. Nagaraja passt de bal in één keer door. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 0:1

67e minuut.
Choo speelt de bal door. Hoo rent richting de bal. Hoo speelt de bal door. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 0:2

78e minuut.
Hoo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koh. Hoo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagaraja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tze Law rent richting de bal. Tze Law schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 0:3

83e minuut.
Mee onderschept slim de pass. Mee met een sublieme pass. Choo is nu in balbezit. Koh is nu in balbezit. Koh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 48%, Noob Slayer Fc 52%.
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 0:3