Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: League III.02
  • Stadion: AlaDu Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2637
AlaDu Al-Ittihad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa is nu in balbezit. Teoh verovert de bal door een tackle van achteren. Asngari rent richting de bal. Asngari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
See bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Lau geeft een hoge lob. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Meng rent richting de bal. Ganase verovert de bal door een tackle van achteren. Ganase met een sublieme pass. Teoh rent richting de bal. Teoh schiet op doel. Ng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AlaDu - Al-Ittihad 0:1

33e minuut.
Hwa verovert de bal door een tackle van achteren. Hwa probeert naar een medespeler te passen. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan haalt uit met een fantastische trap. Foo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AlaDu - Al-Ittihad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 52%, Al-Ittihad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlaDu - Al-Ittihad 1:1

51e minuut.
Ganase is nu in balbezit. Ganase geeft een lange en hoge pass. Asngari kopt de bal weg. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seah raakt geblesseerd tijdens het duel. Seah met een snel genomen vrije trap. Tee rent richting de bal. Teoh verovert de bal door een tackle van achteren. Teoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gan rent richting de bal. Gan probeert naar een medespeler te passen. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari verovert de bal door een tackle van achteren. Asngari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chye probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hong met de inworp. Asngari kan de bal niet met de borst controleren. Asngari haalt uit met een fantastische trap. Ng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Hwa verovert de bal door een tackle van achteren. See is nu in balbezit. See passt de bal zonder na te denken. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlaDu 57%, Al-Ittihad 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlaDu - Al-Ittihad 1:1