Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Whampoa hplikethesauce
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Gwee rent richting de bal. Hon onderschept slim de pass. Hon speelt de bal door. Chong rent richting de bal. Chong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Gwee de bal. Mogan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hing. Hing krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Chung geeft een lange en hoge pass. Koh kopt de bal weg. Klungelig pakt Mogan de bal. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - hplikethesauce 0:1

25e minuut.
Koh rent richting de bal. Hing onderschept slim de pass. Hing passt de bal in één keer door. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hing is nu in balbezit. Mogan is nu in balbezit. Hing probeert naar een medespeler te passen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hon rent richting de bal. Hon passt de bal in één keer door. Gwee is nu in balbezit. Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Hon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hing met een sublieme pass. Chen is nu in balbezit. Koh onderschept slim de pass. Hing onderschept slim de pass. Hing draait met de bal, schiet en ... Poh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Whampoa 42%, hplikethesauce 58%.
FC Whampoa - hplikethesauce 0:1

52e minuut.
Gwee geeft een hoge lob. Yong is nu in balbezit. Chen onderschept slim de pass. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Huat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hing de bal. Hing geeft een hoge lob. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chow de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. See zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vairavan met een sublieme pass. Chen is nu in balbezit. Chen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Poh trapt de bal weg van het doel. Chung kopt de bal weg. Gwee is nu in balbezit. Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Hon probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat onderschept slim de pass. Huat geeft een lange en hoge pass. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Whampoa 54%, hplikethesauce 46%.
FC Whampoa - hplikethesauce 0:1